T+ T-

Compania Locală de Termoficare COLTERM S.A. Timișoara, cu sediul în Timișoara, str. Episcop Joseph Lonovici nr. 4,

anunţă depunerea solicitării de revizuire a autorizaţiei integrate de mediu pentru Depozitul de zgură și cenușă Utvin situat în Sat Utvin, în scopul desfășurării activităţii de depozitare a zgurii, cenușii și subprodusului de desulfurare rezultat în urma procesului de combustie a combustibilului solid la CET Timișoara Sud care intră sub incidenţa prevederilor Legii nr. 278 din 24.10.2013 privind emisiile industriale, activitate incadrată în categoriile prevăzute în Anexa 1, la punctul:

5.    Gestionarea deșeurilor
5.4. Depozite de deşeuri, care primesc mai mult de 10t deșeuri/zi sau având o capacitate mai mare de 25000 t, cu excepţia depozitelor de deşeuri  inerte.

Solicitarea de revizuire a autorizaţiei integrate de mediu se referă la locaţia existentă:  Depozitul de zgură și cenuşă Utvin.

Informaţii privind impactul potenţial asupra mediului a activităţii pentru care se solicită revizuirea autorizaţiei integrate de mediu se pot obţine în timpul programului de lucru, la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Timis, B-dul Liviu Rebreanu, nr. 18 – 18A Timişoara.

Observaţiile, sugestiile, propunerile publicului se primesc în scris la sediul APM Timiş sau electronic la adresa de e-mail a APM: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..