T+ T-
Pentru că îți iubești familia!
Siguranța vieții, sănătatea copiilor și integritatea căminului sunt importante pentru tine?
Pentru că ești un om educat și rațional!
Gradul de civilitate la care pretindem că am ajuns ca cetățeni europeni, oare nu ne obligă să respectăm legile țării, să protejăm mediul înconjurător și să acționăm într-un mod care să nu îi afecteze negativ pe concetățenii noștri?
Pentru că poți economisi bani!
Îți vine să crezi că încălzirea casei tale cu soluția propusă de Colterm îți poate aduce economii de 20% din costurile pe care le-ai avea cu o centrală pe gaz?

                În vederea executării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană Etapa II”, suntem nevoiți să întreruperea furnizarea apei calde de consum în data de 05.05.2022, de la  ora 07:30 până la ora 18:00, la  punctele termice 72 și 75, și de la  ora 08:00 până la ora 19:00 la  punctele termice 45A, 45B, 32, 33, 35, 36, 37, 38B.
               Vor fi afectati consumatorii arondați străzilor:  
•  Dorobanților, George Bacovia, Viorelelor, Alexandru Miletici, Ovidiu, Eugen Pop, Cornel Lazăr, Lalelelor, Intrarea  Zoltan Kodaly, Lugojului, Simion Bărnuțiu, Telegrafului, Tibiscum, Behelei.
•  Amurgului, Calea Aradului, Liege, Orșova, Ac. Remus Răduleț, Călan, Carei, Cugir, Dej, Felix, Martir Silviu Motohon, Liniștei, Sever Bocu, Ghe. Leahu, Răsăritului, Martir I.Miron, Aleea Scurtă, Ghe. Ostrogovich, Dr. V. A. Alaci, Speranței, Martir D. Carpin, Martir Cernăianu, Bucovina, Pan. Halipa, Matei Basarab, I. Nistor, I. Flondor, Cernăuți, Aleea Viilor, Storojineț, Martirii de la Fântâna Albă, Martir O. Munteanu, Martir A. Florian, Torontal.  

               Atragem atenția abonaților noștri că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, de aceea recomandăm evitarea folosirii apei calde de consum în scopuri menajere până la limpezirea ei.
              Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și, totodată, vă informăm că nerespectarea orelor de începere și finalizare a lucrării cade direct în sarcina prestatorului.
             

              Vă mulțumim pentru înțelegere!