T+ T-
Pentru că îți iubești familia!
Siguranța vieții, sănătatea copiilor și integritatea căminului sunt importante pentru tine?
Pentru că ești un om educat și rațional!
Gradul de civilitate la care pretindem că am ajuns ca cetățeni europeni, oare nu ne obligă să respectăm legile țării, să protejăm mediul înconjurător și să acționăm într-un mod care să nu îi afecteze negativ pe concetățenii noștri?
Pentru că poți economisi bani!
Îți vine să crezi că încălzirea casei tale cu soluția propusă de Colterm îți poate aduce economii de 20% din costurile pe care le-ai avea cu o centrală pe gaz?

         În vederea finalizării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană, Etapa II” și pentru trecerea la noua rețea reabilitată, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum, miercuri, 11 mai, după cum urmează:

 - PT 72 și 75 – se întrerupe apa caldă de consum de la ora 08ºº până la ora 11ºº. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor : Dorobanților, George Bacovia, Viorelelor, Alexandru Miletici, Ovidiu, Eugen Pop, Cornel Lazăr, Lalelelor, Intrarea Zoltan Codaly, Lugojului, Simion Bărnuțiu, Telegrafului, Tibiscum, Behelei.

PT 45Ase întrerupe apa caldă de consum de la  ora 08ºº până la ora 17ºº.  Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor : Matei Basarab și Pan Halipa.

         Vă informăm că nerespectarea orelor de începere și finalizare a lucrărilor cade direct în sarcina prestatorului.

 

         Ca urmare a unor lucrări efectuate de E-Distribuție Banat pe rețeaua medie de tensiune, tot miercuri, 11.05.2022, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum și a apei reci hidrofor, în intervalul orar 09.00 – 17.00, la PT 21 și PT 23. Vor fi afectați consumatorii care domiciliază pe străzile: A. Popovici, București, C-tin Brâncuși, Martir M. Todorov, Popa Șapcă, T. Mihaly, Take Ionescu, Tapia, Titan, V. Lucaci.

          Totodată, în vederea remedierii unei defecțiuni tehnice apărute pe rețeaua primară de termoficare, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum, miercuri, 11.05.2022, între orele 08.00-13.00, la PT 27 și 28. Vor fi afectați abonații de pe străzile: Intrarea Martir Dumitru Osman, Aleea Martir Gheorghe Iosub, Lirei, Aleea Amiciției, Leandrului, Aleea Arcașilor, Calea Sever Bocu (Calea Lipovei), Martir Silviu Motohon, Ecoului, Perlei.

           Avertizăm consumatorii că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă, fapt pentru care recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezirea ei.

           Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere.