T+ T-
Pentru că îți iubești familia!
Siguranța vieții, sănătatea copiilor și integritatea căminului sunt importante pentru tine?
Pentru că ești un om educat și rațional!
Gradul de civilitate la care pretindem că am ajuns ca cetățeni europeni, oare nu ne obligă să respectăm legile țării, să protejăm mediul înconjurător și să acționăm într-un mod care să nu îi afecteze negativ pe concetățenii noștri?
Pentru că poți economisi bani!
Îți vine să crezi că încălzirea casei tale cu soluția propusă de Colterm îți poate aduce economii de 20% din costurile pe care le-ai avea cu o centrală pe gaz?

        În vederea executării unor lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană Etapa II”, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum, în data de 13.05.2022,  la următoarele puncte termice din oraș:
● PT Plevna și PT Madgearu: de la  ora 08ºº până la ora 18ºº.  Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor : Brașov, Filaret Barbu, Mihai Viteazu, Tudor Vladimirescu, 16 Decembrie 1989, Caraiman, Gheorghe Doja, Plevna, Remus, 1 Decembrie, Virgil Madgearu.
● PT 21: de la ora 08.00 la 16.00. Vor fi afectați abonații care domiciliază pe următoarele străzi: București nr. 1A, 2, 2A, 8, 10, 14, 18A, 22, 24A, 26B și A. Popovici nr. 2.
        Dorim să atragem atenția că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care le recomandăm consumatorilor evitarea folosirii apei calde în scopuri menajere până la limpezirea ei.
        Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și, totodată, vă informăm că nerespectarea orelor de începere și finalizare a lucrărilor cade direct în sarcina prestatorului.
        Vă mulțumim pentru înțelegere!