T+ T-
Pentru că îți iubești familia!
Siguranța vieții, sănătatea copiilor și integritatea căminului sunt importante pentru tine?
Pentru că ești un om educat și rațional!
Gradul de civilitate la care pretindem că am ajuns ca cetățeni europeni, oare nu ne obligă să respectăm legile țării, să protejăm mediul înconjurător și să acționăm într-un mod care să nu îi afecteze negativ pe concetățenii noștri?
Pentru că poți economisi bani!
Îți vine să crezi că încălzirea casei tale cu soluția propusă de Colterm îți poate aduce economii de 20% din costurile pe care le-ai avea cu o centrală pe gaz?

        În vederea remedierii unei avarii pe circuitul primar al centralei termice Dragalina, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum în ziua de marți, 07.06.2022, de la  ora 9ºº până la ora  14ºº,  la  CT DRAGALINA.  
       Vor fi afectați consumatorii care domiciliază pe: bv. Republicii (parțial), bv. Gen. Dragalina și Splaiul N. Titulescu
       Totodată, în vederea executării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană Etapa II”, tot marți, 07.06.2022,  în intervalul orar 08ºº - 16ºº , va fi întreruptă furnizarea apei calde de consum la  PT 21. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Aurel Popovici nr. 2; București nr.1A, 2A, 2, 8 și 10.
      Atragem atenția abonaților noștri că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioada de timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii acesteia în scopuri menajere până la limpezirea ei.
      Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere!