T+ T-
Pentru că îți iubești familia!
Siguranța vieții, sănătatea copiilor și integritatea căminului sunt importante pentru tine?
Pentru că ești un om educat și rațional!
Gradul de civilitate la care pretindem că am ajuns ca cetățeni europeni, oare nu ne obligă să respectăm legile țării, să protejăm mediul înconjurător și să acționăm într-un mod care să nu îi afecteze negativ pe concetățenii noștri?
Pentru că poți economisi bani!
Îți vine să crezi că încălzirea casei tale cu soluția propusă de Colterm îți poate aduce economii de 20% din costurile pe care le-ai avea cu o centrală pe gaz?

● Pentru remedierea unei defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară de termoficare a municipiului Timișoara, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum în data de 09.06.2022, de la  ora 8ºº până la ora 18ºº,  la  punctul termic 63. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: C-tin Brâncoveanu, O. Goga, N. Labiș, C-tin Noica, C. Grofșoreanu.

● În vederea finalizării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană, Etapa II” și pentru trecerea la noua rețea reabilitată, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum la PT 35, tot în ziua de joi, 09 iunie, între orele 8-16. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Dej nr. 2 și 8; Liege nr. 3, 5 și 1 (bl. 35); Carei nr. 2, 3, 4, 5, 7, 14, 10 și 16; Aradului nr. 71 și 73;
      Vă informăm că nerespectarea orelor de începere și finalizare a lucrărilor cade direct în sarcina prestatorului.

● Tot în ziua de joi, 09.06.2022, în intervalul orar 11:00 – 13:00, se va întrerupe furnizarea apei calde de consum la CT IMT, din cauza unor lucrări derulate de către furnizorul de gaz din zonă. Vor fi afectați abonații care domiciliază pe următoarele străzi: A. Imbroane, Babadag, Măcin și Dobrogea.
       Atragem atenția tuturor consumatorilor că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurta perioadă de timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere până la limpezire ei.
       Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere!