T+ T-
Pentru că îți iubești familia!
Siguranța vieții, sănătatea copiilor și integritatea căminului sunt importante pentru tine?
Pentru că ești un om educat și rațional!
Gradul de civilitate la care pretindem că am ajuns ca cetățeni europeni, oare nu ne obligă să respectăm legile țării, să protejăm mediul înconjurător și să acționăm într-un mod care să nu îi afecteze negativ pe concetățenii noștri?
Pentru că poți economisi bani!
Îți vine să crezi că încălzirea casei tale cu soluția propusă de Colterm îți poate aduce economii de 20% din costurile pe care le-ai avea cu o centrală pe gaz?

       În vederea executării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană Etapa II”, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum în data de 23.06.2022, după cum urmează:
        - de la  ora 08:30 până la ora 18:00, la  punctele  termice 32, 33, 35, 36, 37, 38B, urmând să fie afectați consumatorii arondați străzilor: Amurgului, Calea Aradului, Liege, Orșova, Ac. R. Răduleț, Călan, Carei, Cugir, Dej, Felix, Martir S. Motohon, Liniștei, S .Bocu, Ghe. Leahu, Răsaritului, Martir I. Miron, Aleea Scurtă, Ghe. Ostrogovich, Dr. V.A. Alaci, Speranței, Martir D.Carpin.
        - de la  ora 08ºº până la ora 16,  la  PT 21, fiind afectați abonații care domiciliază pe străzile: București, Take Ionescu, Martir Miroslav Todorov, Titan, Tapia.
      Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și, totodată, vă informăm că nerespectarea orelor de începere și finalizare a lucrărilor cade direct în sarcina prestatorului.
   Vă mulțumim pentru înțelegere!