T+ T-
Pentru că îți iubești familia!
Siguranța vieții, sănătatea copiilor și integritatea căminului sunt importante pentru tine?
Pentru că ești un om educat și rațional!
Gradul de civilitate la care pretindem că am ajuns ca cetățeni europeni, oare nu ne obligă să respectăm legile țării, să protejăm mediul înconjurător și să acționăm într-un mod care să nu îi afecteze negativ pe concetățenii noștri?
Pentru că poți economisi bani!
Îți vine să crezi că încălzirea casei tale cu soluția propusă de Colterm îți poate aduce economii de 20% din costurile pe care le-ai avea cu o centrală pe gaz?

      În vederea executării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană Etapa II” suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum în ziua de joi, de 21.07.2022, după cum urmează:
- la PT 13, Diana și PT 50, în intervalul orar  08:00 - 18:00. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc pe străzile: bv. Eroilor de la Tisa, P-ța Petofi, 1 Decembrie, F.C. Ripensia, Cluj, Diana, Retezat, Vâlcea, A. Saligny, Craiova, Martir C. Lungu, Tineretului, Constanța, Feleacul, Surorile Martir Caceu.
 - la  PT 40, de la  ora 08ºº până la ora 18ºº. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc pe străzile:  Silistra nr. 8, 9, 10, 11, 12, 13, 15, 17, Holdelor nr. 20, 21, 23, Sf. Apostoli Petru și Pavel nr 13 și 15, C-tin Cel Mare nr. 76, Luminița Botoc nr. 2, 3, 7, 8, 9, C-tin Zăbulică nr. 1, 2, 3, 4, 8 și 10, Ion Ionescu de la Brad Bl. A3, A4, A5 și A6.
    Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și, totodată, vă informăm că nerespectarea orelor de începere și finalizare a lucrărilor cade direct în sarcina prestatorului.
    Vă mulțumim pentru înțelegere!