T+ T-
Pentru că îți iubești familia!
Siguranța vieții, sănătatea copiilor și integritatea căminului sunt importante pentru tine?
Pentru că ești un om educat și rațional!
Gradul de civilitate la care pretindem că am ajuns ca cetățeni europeni, oare nu ne obligă să respectăm legile țării, să protejăm mediul înconjurător și să acționăm într-un mod care să nu îi afecteze negativ pe concetățenii noștri?
Pentru că poți economisi bani!
Îți vine să crezi că încălzirea casei tale cu soluția propusă de Colterm îți poate aduce economii de 20% din costurile pe care le-ai avea cu o centrală pe gaz?
     În vederea executării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană Etapa II”, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum în data de 22.07.2022, de la ora 07:30 până la ora 18:00, la punctele termice PT 20, 71, 72, 73, 74, 74A, 75. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Baader, Drăgășani, Golescu, Înfrățirii, Take Ionescu, Virtuții, Tapia, Lugojului, Renașterii, Dorobanților, S. Bărnuțiu, Telegrafului, Topologului, Tibiscum, G. Bacovia, Viorelelor, Lalelelor, E. Pop, C. Lazăr, A. Miletici, Behelei, Zoltan Kodaly, M. Kogălniceanu, Basel, Zurich, Geneva, Lorena, S. Micu.
     Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și, totodată, vă informăm că nerespectarea orelor de începere și finalizare a lucrărilor cade direct în sarcina prestatorului.
    Tot vineri, 22 iulie 2022, pentru remedierea unor defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară de termoficare a municipiului Timișoara, se întrerupe furnizarea apei calde de consum, după cum urmează:
- de la ora 8ºº până la ora 14ºº, la punctele termice 27 și 28. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc pe străzile: Martir Gh. Iosub, Martir D-tru Osman, Leandrului, Sever Bocu, Amiciției, Arcașilor, C-tin cel Mare, Ecoului, Martir Silviu Motohon, Perlei;
- de la ora 09ºº până la ora 14ºº, la punctul termic Vulturii, unde vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Banatul, Bran, Clăbucet, Gorunului, Pogonici, Prahova, Aleea Smeurișului, Transilvania, Vlăsiei, Vulturilor.
    Vă mulțumim pentru înțelegere!