T+ T-
Pentru că îți iubești familia!
Siguranța vieții, sănătatea copiilor și integritatea căminului sunt importante pentru tine?
Pentru că ești un om educat și rațional!
Gradul de civilitate la care pretindem că am ajuns ca cetățeni europeni, oare nu ne obligă să respectăm legile țării, să protejăm mediul înconjurător și să acționăm într-un mod care să nu îi afecteze negativ pe concetățenii noștri?
Pentru că poți economisi bani!
Îți vine să crezi că încălzirea casei tale cu soluția propusă de Colterm îți poate aduce economii de 20% din costurile pe care le-ai avea cu o centrală pe gaz?

         În vederea executării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană Etapa II”, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum în data de 26.07.2022,  de la  ora 08:00 până la ora 18:00, la  punctul termic PT 40.  Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor:  Holdelor nr. 20; Silistra bl. A44, A29, A30, A38, A28, A18, A19, A20, A17, A16, A5, A6, A10 și A4.
         Totodată, pentru remedierea unor defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară de termoficare a Municipiului Timișoara, tot marți, 26 iulie 2022, se  întrerupe furnizarea apei calde de consum, de la  ora 8ºº la ora 12ºº, la  punctul  termic 17A, unde vor fi afectați consumatorii care locuiesc pe străzilor:  3 August 1919, Nistrului, Zlatna, I.D. Suciu, Abrud.
         Atragem atenția că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii apei calde în scopuri menajere, până la limpezire ei.
         Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere!