T+ T-
Pentru că îți iubești familia!
Siguranța vieții, sănătatea copiilor și integritatea căminului sunt importante pentru tine?
Pentru că ești un om educat și rațional!
Gradul de civilitate la care pretindem că am ajuns ca cetățeni europeni, oare nu ne obligă să respectăm legile țării, să protejăm mediul înconjurător și să acționăm într-un mod care să nu îi afecteze negativ pe concetățenii noștri?
Pentru că poți economisi bani!
Îți vine să crezi că încălzirea casei tale cu soluția propusă de Colterm îți poate aduce economii de 20% din costurile pe care le-ai avea cu o centrală pe gaz?

     Având in vedere notificarea transmisă de E-Distributie Banat prin care suntem înștiințați de faptul că în ziua de miercuri, 27.07.2022, între orele 09.00 - 17.00,  sunt planificate lucrări în rețeaua de medie tensiune la PT 8A, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum în zonă, urmând să fie afectați consumatorii arondați străzilor: Braniștei, Bv. Revoluție, Filipescu, N. Iorga, A. Mocioni, Dr. A. Martha, Paciurea și Semenic.
     Tot miercuri, 27 iulie 2022, pentru remedierea unor defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară de termoficare a municipiului Timișoara, se  întrerupe furnizarea apei calde de consum, de la  ora 8ºº până la ora 12ºº,  la  punctul termic 63. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc pe străzile:  Nicolae Labiș, C-tin Noica,  O. Goga,  Cornel Grofșoreanu și Al. Odobescu.
     Atragem atenția că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de  timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii apei calde în scopuri menajere, până la limpezire ei.
     Împreună cu E-Distributie Banat ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere!