T+ T-
Pentru că îți iubești familia!
Siguranța vieții, sănătatea copiilor și integritatea căminului sunt importante pentru tine?
Pentru că ești un om educat și rațional!
Gradul de civilitate la care pretindem că am ajuns ca cetățeni europeni, oare nu ne obligă să respectăm legile țării, să protejăm mediul înconjurător și să acționăm într-un mod care să nu îi afecteze negativ pe concetățenii noștri?
Pentru că poți economisi bani!
Îți vine să crezi că încălzirea casei tale cu soluția propusă de Colterm îți poate aduce economii de 20% din costurile pe care le-ai avea cu o centrală pe gaz?

    În vederea remedierii unei defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară de termoficare a Municipiului Timișoara, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum, în data de 02.08.2022, de la  ora 8ºº până la ora 15ºº,  la  punctele termice 45A, 45B, 35 și 36. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor:  Calea Aradului, Orșova, Călan, Carei, Dej, Liege, Cugir, Felix, Torontal, Bucovina, Pan Halipa, Matei Basarab, I. Nistor, I. Flondor, Cernăuți, Viilor, Storojineț, Martirii de la Fântâna Albă, Martir O. Munteanu, Martir A. Florian.
    Atragem atenția că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii apei calde în scopuri menajere, până la limpezire ei.
    Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere!