T+ T-
Pentru că îți iubești familia!
Siguranța vieții, sănătatea copiilor și integritatea căminului sunt importante pentru tine?
Pentru că ești un om educat și rațional!
Gradul de civilitate la care pretindem că am ajuns ca cetățeni europeni, oare nu ne obligă să respectăm legile țării, să protejăm mediul înconjurător și să acționăm într-un mod care să nu îi afecteze negativ pe concetățenii noștri?
Pentru că poți economisi bani!
Îți vine să crezi că încălzirea casei tale cu soluția propusă de Colterm îți poate aduce economii de 20% din costurile pe care le-ai avea cu o centrală pe gaz?

    Având în vedere notificarea transmisă de către E-Distributie Banat, privind faptul că în ziua de joi, 08.09.2022, între orele 11ºº - 19ºº,  sunt planificate lucrări în rețeaua de medie tensiune, la PT 12,  suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum și a apei reci hidrofor în perimetrul punctului termic menționat. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Petru Râmneanțu, Ioan Curea, Traian Lalescu, Dr. Aurel Cândea, Victor Babeș.
   Tot joi, 08.09.2022, în intervalul orar 08:00 - 16:00, întrerupem furnizarea apei calde de consum, la  PT 37, în vederea executării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană Etapa II”.
   Vor fi afectați consumatorii care locuiesc pe străzile: Cugir  nr. 7, 9 și 11; str. Carei nr. 13,15,17, 24 și bl.30 și 35.
   Atragem atenția că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezire ei.
   Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și, totodată, vă informăm că nerespectarea orelor de începere și finalizare a lucrărilor cade direct în sarcina prestatorului.
   Vă mulțumim pentru înțelegere!