T+ T-
Pentru că îți iubești familia!
Siguranța vieții, sănătatea copiilor și integritatea căminului sunt importante pentru tine?
Pentru că ești un om educat și rațional!
Gradul de civilitate la care pretindem că am ajuns ca cetățeni europeni, oare nu ne obligă să respectăm legile țării, să protejăm mediul înconjurător și să acționăm într-un mod care să nu îi afecteze negativ pe concetățenii noștri?
Pentru că poți economisi bani!
Îți vine să crezi că încălzirea casei tale cu soluția propusă de Colterm îți poate aduce economii de 20% din costurile pe care le-ai avea cu o centrală pe gaz?

     În vederea executării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană Etapa II”, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum în ziua de joi, 22.09.2022, de la ora 07:30 până la ora 16:00, la următoarele puncte termice: 71, 72, 73, 75, Spitalul Victor Babeș și la Institutul de Boli Cardiovasculare. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Calea Lugojului, Renașterii, Dorobanților, Simion Bărnuțiu, Telegrafului, Topologului, Tibiscum, George Bacovia, Viorelelor, Lalelelor, Ovidiu, Eugen Pop, Cornel Lazăr, Alex. Miletici, Behelei, Zoltan Kodaly.
    Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și, totodată, vă informăm că nerespectarea orelor de începere și finalizare a lucrărilor cade direct în sarcina prestatorului.
   Totodată, pentru remedierea unei defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară de termoficare a municipiului Timișoara, se va întrerupe apa caldă de consum tot joi, 22.09.2022, de la ora 8ºº la ora 15ºº, la punctul termic 94. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc pe străzile: Cristalului, Oglinzilor, Sudului, Uranus, Mareșal C. Prezan.
   Atragem atenția că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii apei calde de consum în scopuri menajere, până la limpezirea ei.
   Vă mulțumim pentru înțelegere!