T+ T-
Pentru că îți iubești familia!
Siguranța vieții, sănătatea copiilor și integritatea căminului sunt importante pentru tine?
Pentru că ești un om educat și rațional!
Gradul de civilitate la care pretindem că am ajuns ca cetățeni europeni, oare nu ne obligă să respectăm legile țării, să protejăm mediul înconjurător și să acționăm într-un mod care să nu îi afecteze negativ pe concetățenii noștri?
Pentru că poți economisi bani!
Îți vine să crezi că încălzirea casei tale cu soluția propusă de Colterm îți poate aduce economii de 20% din costurile pe care le-ai avea cu o centrală pe gaz?

     Având in vedere notificarea transmisă de către E-Distributie Banat referitoare la faptul că în ziua de luni, 07.11.2022, între orele 09ºº - 17ºº, sunt planificate lucrări în rețeaua de medie tensiune, la PT 3,  suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum, a apei reci hidrofor și a încălzirii, urmând să fie afectați consumatorii arondați străzilor: P-ța Victoriei, Piatra Craiului,  Dr. N. Paulescu, în total 16 branșamente.
     Atragem atenția că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii apei calde și reci în scopuri menajere, până la limpezirea ei.
     Împreună cu E-Distributie Banat, ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere!