T+ T-
Pentru că îți iubești familia!
Siguranța vieții, sănătatea copiilor și integritatea căminului sunt importante pentru tine?
Pentru că ești un om educat și rațional!
Gradul de civilitate la care pretindem că am ajuns ca cetățeni europeni, oare nu ne obligă să respectăm legile țării, să protejăm mediul înconjurător și să acționăm într-un mod care să nu îi afecteze negativ pe concetățenii noștri?
Pentru că poți economisi bani!
Îți vine să crezi că încălzirea casei tale cu soluția propusă de Colterm îți poate aduce economii de 20% din costurile pe care le-ai avea cu o centrală pe gaz?

     Pentru remedierea unor defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară de termoficare a municipiului Timișoara, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum și a încălzirii,  în data de 08.11.2022, după cum urmează:
-de la ora 9ºº până la ora 14ºº,  la  punctul termic 91. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Aleea Icar, Aștrilor, Azurului, Orion, Sirius, Bv. Sudului, în total un număr de 29 branșamente;
-de la  ora 09ºº până la ora 16ºº, la  punctele termice 81, 82, 83, unde vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Calea Șagului, Hebe, Iris, Liviu Rebreanu, Luceafărului, Martir Gh. Cruceru, Intrarea Munților, Săgeții, Castanilor, Martir O. Țintaru, Intrarea Iederei, Aleea Inului, Izlaz, Intrarea Mierlei, Mureș, Gh. Musicescu, Intrarea Râului, Viitorului, Zarand, Hărniciei, Ana Ipătescu, Plantelor, Sabinei, Onoarei,  în total un număr de 178 branșamente.
    Tot marți, 08.11.2022, se întrerupe furnizarea apei calde de consum și a încălzirii, de la  ora 08:30 la 18:00, la  punctele  termice 32, 33, 35, 36, 37, 38B, în vederea executării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană Etapa II”.Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Amurgului, Calea Aradului, Liege, Orșova, Ac. Remus Răduleț, Călan, Carei, Cugir, Dej, Felix, Martir Silviu Motohon, Liniștei, Sever Bocu, Gh. Leahu, Răsăritului, Martir I. Miron, Aleea Scurtă, Gh. Ostrogovich, Dr. Valeriu Alaci, Speranței, Martir D. Carpin, în total un număr 178 branșamente.
     Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și, totodată, vă informăm că nerespectarea orelor de începere și finalizare a lucrărilor cade direct în sarcina prestatorului.
     De asemenea, atragem atenția că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezirea ei.
     Vă mulțumim pentru înțelegere!