T+ T-
Pentru că îți iubești familia!
Siguranța vieții, sănătatea copiilor și integritatea căminului sunt importante pentru tine?
Pentru că ești un om educat și rațional!
Gradul de civilitate la care pretindem că am ajuns ca cetățeni europeni, oare nu ne obligă să respectăm legile țării, să protejăm mediul înconjurător și să acționăm într-un mod care să nu îi afecteze negativ pe concetățenii noștri?
Pentru că poți economisi bani!
Îți vine să crezi că încălzirea casei tale cu soluția propusă de Colterm îți poate aduce economii de 20% din costurile pe care le-ai avea cu o centrală pe gaz?

Având in vedere notificarea transmisă de către AQUATIM SA, prin care suntem înștiințați de faptul că în ziua de marți, 22.11.2022, între orele 9-19, sunt planificate lucrări de conectare conducte pe străzile Timiș și Teiului, la intersecția cu strada Gheorghe Lazăr, lucrări ce fac parte din ”Proiectul CL 12: Execuție rețele apă și canalizare Timișoara Nord - Lot 1”, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum și a apei reci hidrofor, la următoarele puncte termice: PT 47, 48, 48B, 48C, 49. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Amforei, Brândușei, Cetății, Circumvalațiunii, Dropiei, Gh. Lazăr, Intr. Umbroasă, Labirint, Libelulei, Stelelor, Teiului, Timiș, Torontal, Burebista și Intr. Zânelor, în total 137 de branșamente.
Atragem atenția că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezirea ei.
Împreună cu AQUATIM, ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere!