T+ T-
Pentru că îți iubești familia!
Siguranța vieții, sănătatea copiilor și integritatea căminului sunt importante pentru tine?
Pentru că ești un om educat și rațional!
Gradul de civilitate la care pretindem că am ajuns ca cetățeni europeni, oare nu ne obligă să respectăm legile țării, să protejăm mediul înconjurător și să acționăm într-un mod care să nu îi afecteze negativ pe concetățenii noștri?
Pentru că poți economisi bani!
Îți vine să crezi că încălzirea casei tale cu soluția propusă de Colterm îți poate aduce economii de 20% din costurile pe care le-ai avea cu o centrală pe gaz?

   Pentru remedierea unei defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară de termoficare a Municipiului Timișoara, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum și a încălzirii, în data de 15.02.2023, de la  ora 9ºº la ora 16ºº,  la  punctele termice 81, 82, 83 și Modul Luceafărul.
   Vor fi afectați consumatorii arondați străziIor:  Ana Ipătescu, Calea Șagului, Castanilor, Martir O.Țintaru, Genezei, Hărniciei, Hebe, Herculane, Intrarea Iederei, Aleea Inului,  Iris, Islaz, Liviu Rebreanu, Luceafărul, Martir Gh. Cruceru, Intrarea Mierlei, Zarand, Intrarea Munților, Mureș, Gavril Musicescu, Intrarea Râului, Săgeții, Plantelor, Intrarea Sabinei, Onoarei, în total un număr de 180 de branșamente.
   Atragem atenția că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezirea ei.
   Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere!