T+ T-
Pentru că îți iubești familia!
Siguranța vieții, sănătatea copiilor și integritatea căminului sunt importante pentru tine?
Pentru că ești un om educat și rațional!
Gradul de civilitate la care pretindem că am ajuns ca cetățeni europeni, oare nu ne obligă să respectăm legile țării, să protejăm mediul înconjurător și să acționăm într-un mod care să nu îi afecteze negativ pe concetățenii noștri?
Pentru că poți economisi bani!
Îți vine să crezi că încălzirea casei tale cu soluția propusă de Colterm îți poate aduce economii de 20% din costurile pe care le-ai avea cu o centrală pe gaz?

    Pentru remedierea unor defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară de termoficare a Municipiului Timișoara, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum și a încălzirii, în data de 02.03.2023, la  urmatoarele puncte termice:  
-PT 73, Institutul de Boli Cardiovasculare și  Spitalul Victor Babeș, de la  ora 9ºº până la ora 12ºº;
-PT 72 și PT 75, de la  ora 9ºº la ora 17ºº;
-PT 37, de la  ora 9ºº la ora 15ºº.
   Vor fi afectați consumatorii arondați străziIor: Dorobanților, Lugojului, Simion Bărnuțiu, Telegrafului, Tibiscum, Viorelelor, George Bacovia, Alex. Miletici, Ovidiu, Eugen Pop, Cornel Lazăr, Intrarea Zoltan Kodaly, Valea Behelei, C. Aradului, Carei, Cugir, Dej, Felix, în total un număr de 133 de branșamente.
   Atragem atenția că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezirea ei.
   Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere!