T+ T-
Pentru că îți iubești familia!
Siguranța vieții, sănătatea copiilor și integritatea căminului sunt importante pentru tine?
Pentru că ești un om educat și rațional!
Gradul de civilitate la care pretindem că am ajuns ca cetățeni europeni, oare nu ne obligă să respectăm legile țării, să protejăm mediul înconjurător și să acționăm într-un mod care să nu îi afecteze negativ pe concetățenii noștri?
Pentru că poți economisi bani!
Îți vine să crezi că încălzirea casei tale cu soluția propusă de Colterm îți poate aduce economii de 20% din costurile pe care le-ai avea cu o centrală pe gaz?

   Pentru remedierea unei defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară de termoficare a Municipiului Timișoara, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum, în data de 09.05.2023,  după cum urmează:
● de la ora 08:00 la ora 15:00, la punctul termic Romanilor; Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: 3 August 1919, I. L. Caragiale, Dr. Gh. Marinescu, P-ța Romanilor, Ștefan cel Mare, Episcop J. Nischbach;  
● de la ora 08.00 la ora 16:00, la punctele termice 86, 88, 89, Vulturii și Vasile Lupu, urmând să fie afectați abonații care domiciliază pe străzile: Bran, Clăbucet, Gorunului, Pogonici, Prahova, Smeurișului, Transilvania, Vulturilor, Calea Șagului, Dâmbovița, Nicolae Leonard, Aleea  Gorniștilor, Poiana Ruscăi, Poeniței, Ana Ipătescu, Cerceilor, Dreptatea, Lacului, Petalelor, Științei, Teatrului, Veveriței, Citadelei, Banatului, Aleea Muzicii, Ion Barac, Vasile Lupu.
  Atragem atenția că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezirea ei.
  Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere!