T+ T-
Pentru că îți iubești familia!
Siguranța vieții, sănătatea copiilor și integritatea căminului sunt importante pentru tine?
Pentru că ești un om educat și rațional!
Gradul de civilitate la care pretindem că am ajuns ca cetățeni europeni, oare nu ne obligă să respectăm legile țării, să protejăm mediul înconjurător și să acționăm într-un mod care să nu îi afecteze negativ pe concetățenii noștri?
Pentru că poți economisi bani!
Îți vine să crezi că încălzirea casei tale cu soluția propusă de Colterm îți poate aduce economii de 20% din costurile pe care le-ai avea cu o centrală pe gaz?

În vederea executării de lucrări aferente proiectului cu finanțare europeană intitulat „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană Etapa II”, care se vor derula în perimetrul intersecției străzii Iepurelui cu Anton Pann (Piața Mitropolit Alex. Sterca-Sulutiu), suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum, timp de trei zile, începând cu data de 16 mai 2023, ora 08ºº, până în data de 18 mai 2023, ora 20ºº, la PT 10B, 10C, Torac și modul Ștefan cel Mare 51-53.
   Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Ștefan cel Mare, Ștefan Octavian Iosif,  Cronicar Ion Neculce, Lunei, Soarelui, Bitolia, Torac.
   Atragem atenția că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezirea ei.
   Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și, totodată, vă informăm că nerespectarea orelor de începere și finalizare a lucrărilor cade direct în sarcina prestatorului.
   Vă mulțumim pentru înțelegere!