T+ T-
Pentru că îți iubești familia!
Siguranța vieții, sănătatea copiilor și integritatea căminului sunt importante pentru tine?
Pentru că ești un om educat și rațional!
Gradul de civilitate la care pretindem că am ajuns ca cetățeni europeni, oare nu ne obligă să respectăm legile țării, să protejăm mediul înconjurător și să acționăm într-un mod care să nu îi afecteze negativ pe concetățenii noștri?
Pentru că poți economisi bani!
Îți vine să crezi că încălzirea casei tale cu soluția propusă de Colterm îți poate aduce economii de 20% din costurile pe care le-ai avea cu o centrală pe gaz?

   Având în vedere notificarea transmisă de AQUATIM SA privind execuția unor lucrări planificate de cuplare conducte la intersecția str. Aristide Demetriade cu Divizia 9 Cavalerie, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum și a apei reci hidrofor, în ziua de joi,  25.05.2023, între orele 9:00 – 15:00,  la PT 38A, PT 38B și PT 41.  Vor fi afectați consumatorii arondați  străzilor: Divizia 9 Cavalerie,  Olanda, Gh. Leahu, Sever Bocu, Ion Ionescu de la Brad, Sf. Ap. Petru și Pavel, Martir A. Grama, Martir Maria Andrei, Verde, Petre Olariu, academician P.P. Negulescu și Stuparilor.
   Atragem atenția că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere până la limpezirea ei.
   Împreună cu AQUATIM, ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere!