T+ T-
Pentru că îți iubești familia!
Siguranța vieții, sănătatea copiilor și integritatea căminului sunt importante pentru tine?
Pentru că ești un om educat și rațional!
Gradul de civilitate la care pretindem că am ajuns ca cetățeni europeni, oare nu ne obligă să respectăm legile țării, să protejăm mediul înconjurător și să acționăm într-un mod care să nu îi afecteze negativ pe concetățenii noștri?
Pentru că poți economisi bani!
Îți vine să crezi că încălzirea casei tale cu soluția propusă de Colterm îți poate aduce economii de 20% din costurile pe care le-ai avea cu o centrală pe gaz?

    Având în vedere notificarea transmisă de către AQUATIM SA privind efectuarea unor lucrări de cuplare conducte Dn500, la intersecția str. Dacilor cu str. Petru Rareș, planificate pentru ziua de miercuri, 08.11.2023, între orele 8:00 – 18:00, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum la  PT 17, 17A, Romanilor și 10D, în intervalul orar menționat. De asemenea, atenționăm consumatorii că, pe perioada lucrărilor, presiunea apei reci de consum va fi scăzută. Vor fi afectați abonații arondați străzilor: 3 August 1919, Nistrului, Zlatna, I.D. Suciu, Abrud, I.L. Caragiale, Coloniei, I. Creanga, D. Linta, Dr. Gh. Marinescu, Mircești, P-ța Romanilor, Ștefan cel Mare, Timocului, Vidra - în total  77 de branșamente.
     Mai atragem atenția că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii apei calde și reci în scopuri menajere, până la limpezirea ei. Rugăm, totodată, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.
     Împreună cu AQUATIM, ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere!