T+ T-
Pentru că îți iubești familia!
Siguranța vieții, sănătatea copiilor și integritatea căminului sunt importante pentru tine?
Pentru că ești un om educat și rațional!
Gradul de civilitate la care pretindem că am ajuns ca cetățeni europeni, oare nu ne obligă să respectăm legile țării, să protejăm mediul înconjurător și să acționăm într-un mod care să nu îi afecteze negativ pe concetățenii noștri?
Pentru că poți economisi bani!
Îți vine să crezi că încălzirea casei tale cu soluția propusă de Colterm îți poate aduce economii de 20% din costurile pe care le-ai avea cu o centrală pe gaz?

   Pentru remedierea unei defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară de termoficare a Municipiului Timișoara, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum și a încalzirii  în ziua de joi, 09.11.2023, de la  ora 8ºº până la ora 17ºº, la  punctele termice 27 și 28.
   Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor:  Martir Gh. Iosub, Martir D-tru Osman, Leandrului, Sever Bocu, Amiciției, Arcașilor, C-tin cel Mare, Ecoului, Martir Silviu Motohon, Perlei  - în total un număr de 41 de branșamente.
  Totodată, având în vedere notificarea transmisă de către E-Distribuție Banat privind efectuarea unor lucrări în rețeaua de medie tensiune la PT SDM, planificate tot pentru data de 09.11.2023, în intervalul orar  11ºº - 19ºº,  suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum și a încălzirii în perimetrul punctul termic menționat. Vor fi afectați consumatorii arondați străzii Eternității - în total 3 branșamente.
  Atragem atenția că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de  timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezirea ei.
  Împreună cu E-Distribuție Banat, ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere!