T+ T-
Pentru că îți iubești familia!
Siguranța vieții, sănătatea copiilor și integritatea căminului sunt importante pentru tine?
Pentru că ești un om educat și rațional!
Gradul de civilitate la care pretindem că am ajuns ca cetățeni europeni, oare nu ne obligă să respectăm legile țării, să protejăm mediul înconjurător și să acționăm într-un mod care să nu îi afecteze negativ pe concetățenii noștri?
Pentru că poți economisi bani!
Îți vine să crezi că încălzirea casei tale cu soluția propusă de Colterm îți poate aduce economii de 20% din costurile pe care le-ai avea cu o centrală pe gaz?

    Pentru remedierea unei defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară de termoficare a Municipiului Timișoara, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum și a încălzirii  în ziua de luni, 13.11.2023, de la  ora 08ºº la 16ºº,  la  punctul termic 63. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor:  Al. Odobescu,  O. Goga, N. Labiș, C-tin Noica, C. Grofșoreanu - un număr de 19 branșamente.
   Tot luni, 13 noiembrie 2023, se oprește furnizarea apei calde de consum și a încălzirii la PT 85, având în vedere notificarea transmisă de către E-Distribuție Banat privind efectuarea unor lucrări în rețeaua de medie tensiune la punctul termic menționat, planificate în intervalul orar 09ºº - 17ºº. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc pe străzile: Ana Ipătescu, Cutezătorilor, Filateliei, Fraternității, Fructelor, Lacului, Talăngii, Teatrului, Vegetației - în total un număr de 35 de branșamente.
   Atragem atenția că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezirea ei.
   Împreună cu E-Distribuție Banat, ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere!