T+ T-
Pentru că îți iubești familia!
Siguranța vieții, sănătatea copiilor și integritatea căminului sunt importante pentru tine?
Pentru că ești un om educat și rațional!
Gradul de civilitate la care pretindem că am ajuns ca cetățeni europeni, oare nu ne obligă să respectăm legile țării, să protejăm mediul înconjurător și să acționăm într-un mod care să nu îi afecteze negativ pe concetățenii noștri?
Pentru că poți economisi bani!
Îți vine să crezi că încălzirea casei tale cu soluția propusă de Colterm îți poate aduce economii de 20% din costurile pe care le-ai avea cu o centrală pe gaz?

    Având în vedere notificarea transmisă de către E-Distribuție Banat privind execuția unor lucrări în rețeaua de medie tensiune, la PT 50, planificate pentru ziua de marți, 14.11.2023,  între orele  09ºº - 17ºº,  suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum, apei reci hidrofor și încălzirii în perimetrul punctului termic menționat. Vor fi  afectați consumatorii arondați străzilor: A. Saligny, F.C. Ripensia, Constanța, Martir C. Lungu, Feleacul, Surori Martir Caceu, 1 Decembrie nr. 90 - în total un număr de 35 de branșamente.
    Atragem atenția că, la finalizarea lucrărilor, poate aparea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de  timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezirea ei.
    Împreună cu E-Distribuție Banat, ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere!