T+ T-
Pentru că îți iubești familia!
Siguranța vieții, sănătatea copiilor și integritatea căminului sunt importante pentru tine?
Pentru că ești un om educat și rațional!
Gradul de civilitate la care pretindem că am ajuns ca cetățeni europeni, oare nu ne obligă să respectăm legile țării, să protejăm mediul înconjurător și să acționăm într-un mod care să nu îi afecteze negativ pe concetățenii noștri?
Pentru că poți economisi bani!
Îți vine să crezi că încălzirea casei tale cu soluția propusă de Colterm îți poate aduce economii de 20% din costurile pe care le-ai avea cu o centrală pe gaz?

Pentru remedierea unei defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară de termoficare a Municipiului Timișoara, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum și încălzirii, în ziua de miercuri, 15.11.2023, de la  ora 9ºº la 16ºº,  la  punctul termic 56 și modul Sala Olimpia. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: 1 Decembrie, Aleea Sportivilor, Bradul, Bucegi, Carpați, Cerna, Surorile Martir Caceu, P-ța Bihor, Pădurarilor, Someș, Stejarul – în total, 57 de branșamente.      
                
Totodată, pentru remedierea unui deranjament apărut la rețeaua secundară de termoficare, se întrerupe furnizarea apei calde de consum, tot miercuri, 15.11.2023, în intervalul orar 9ºº - 15ºº,  la  punctul termic 46. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc pe străzile:  Cascadei, Cetății, Mart. Remus Tășală, Gh. Lazăr, J.S. Bach, Madrid, Mendeleev,  Salciei, Suceava, Zenit, Dornei - în total un număr de 32 de branșamente.

De asemenea, având în vedere notificarea transmisă de către E-Distribuție Banat privind efectuarea unor lucrări în rețeaua de medie tensiune la PT 1A și 1B, planificate tot pentru ziua de miercuri, 15.11.2023,  vom fi nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum, apei reci hidrofor și încălzirii, între orele  09ºº - 17ºº, în perimetrul punctelor termice menționate. Sunt afectați abonații de pe străzite: C. Brediceanu, Col. Enescu, Paris, A. Cosma, Dr. I. Nemoianu - în total, 32 de branșamente.
        
Atragem atenția că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezirea ei.
Împreună cu E-Distribuție Banat, ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere!