T+ T-
Pentru că îți iubești familia!
Siguranța vieții, sănătatea copiilor și integritatea căminului sunt importante pentru tine?
Pentru că ești un om educat și rațional!
Gradul de civilitate la care pretindem că am ajuns ca cetățeni europeni, oare nu ne obligă să respectăm legile țării, să protejăm mediul înconjurător și să acționăm într-un mod care să nu îi afecteze negativ pe concetățenii noștri?
Pentru că poți economisi bani!
Îți vine să crezi că încălzirea casei tale cu soluția propusă de Colterm îți poate aduce economii de 20% din costurile pe care le-ai avea cu o centrală pe gaz?

Având în vedere notificarea transmisă de către Rețele Electrice Banat S.A. privind execuția  unor lucrări în rețeaua de medie tensiune la PT 59, planificate pentru ziua de luni, 22.01.2024, între orele 11ºº - 19ºº, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum și încălzirii în perimetrul punctului termic menționat.  Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: M. D. Jugănaru, Crivaia, Drubeta, Joszef Attila, Mareșal A. Averescu, Meziad, Mureș, P-ța Vidraru, Salcâmilor, Dr. I. Mureșan, Vălenii de Munte, Vlădeasa, L. Von Ybl., în total un număr de 24 de branșamente

            Atragem atenția că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezire ei.

Împreună cu Rețele Electrice Banat S.A., ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere!