T+ T-
Pentru că îți iubești familia!
Siguranța vieții, sănătatea copiilor și integritatea căminului sunt importante pentru tine?
Pentru că ești un om educat și rațional!
Gradul de civilitate la care pretindem că am ajuns ca cetățeni europeni, oare nu ne obligă să respectăm legile țării, să protejăm mediul înconjurător și să acționăm într-un mod care să nu îi afecteze negativ pe concetățenii noștri?
Pentru că poți economisi bani!
Îți vine să crezi că încălzirea casei tale cu soluția propusă de Colterm îți poate aduce economii de 20% din costurile pe care le-ai avea cu o centrală pe gaz?

Update:
PT 7A - pus în funcțiune la ora 12:55
PT 38, 39, 40, 41 - puse în funcțiune la ora 13:05
PT 59 - pus in functiune la ora 14:30
PT Lupu - pus in functiune la ora 19:00

 

Pentru remedierea unor defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară de termoficare a Municipiului Timișoara, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum și încălzirii în ziua de marți, 30.01.2024, după cum urmează:

- de la ora 10ºº până la ora 15ºº, la punctele termice: 39, 40, 41. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Verde, Carol Davila, Galvani, arh. Ion Mincu, Holdelor, dr. Lucian Georgevici, Franz Liebhard, Aurel Ciupe, Ion Ionescu de la Brad, C-tin cel Mare, C-tin Zabulica, Sf. Ap. Petru și Pavel, Martir Luminița Botoc, Martir Gabriela Tako, Martir Gheorghe Nuţu Iotcovici, Silistra, Lucerna, Martir Maria Andrei, Petre Olariu, academician P.P. Negulescu, Stuparilor - în total un număr de 106 branșamente.

- de la ora 9ºº până la ora 14ºº, la punctul termic 38. Vor fi afectați abonații care locuiesc pe străzile: C-tin cel Mare - parțial, Holdelor, Martir Alexandru Choroși, Martir Ioan Mariuțac, C-tin Rădulescu Motru, Pomiculturii - în total un număr de 22 de branșamente.

- de la ora 10:20 până la ora 16:00, oprită încălzirea la PT 7A, avarie Spital ORL. Afectează 13 branșamente;
- de la ora 09:20 până la ora 16:00, oprită încălzirea la PT LUPU, avarie Dâmbovița nr 98. Afectează 15 branșamente.

Totodată, ca urmare a notificării pe care ne-a transmis-o compania Rețele Electrice Banat S.A. privind execuția unor lucrări în rețeaua de medie tensiune de la PT 59, planificate tot pentru ziua de marți, 30 ianuarie 2024, între orele 11ºº - 19ºº, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum și a încălzirii în perimetrul punctului termic menționat. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: M.D. Jugănaru, Crivaia, Drubeta, Joszef Attila, Mareșal A. Averescu, Meziad, Mureș, P-ța Vidraru, Salcâmilor, Dr. I. Mureșan, Vălenii de Munte, Vlădeasa, L. Von Ybl., în total un număr de 24 de branșamente.
Atragem atenția că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezirea ei.
Împreună cu Rețele Electrice Banat S.A., ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere!