T+ T-
Pentru că îți iubești familia!
Siguranța vieții, sănătatea copiilor și integritatea căminului sunt importante pentru tine?
Pentru că ești un om educat și rațional!
Gradul de civilitate la care pretindem că am ajuns ca cetățeni europeni, oare nu ne obligă să respectăm legile țării, să protejăm mediul înconjurător și să acționăm într-un mod care să nu îi afecteze negativ pe concetățenii noștri?
Pentru că poți economisi bani!
Îți vine să crezi că încălzirea casei tale cu soluția propusă de Colterm îți poate aduce economii de 20% din costurile pe care le-ai avea cu o centrală pe gaz?

Update: PT 19 afectat în urma lucrărilor Aquatim S.A. a fost pus în funcțiune la ora 12:30.

Având în vedere notificarea transmisă de către AQUATIM SA privind execuția unor lucrări de conectare conducte pe străzile Paciurea și Aurel Popovici, planificate pentru ziua de marți, 06.02.2024, în intervalul orar 08.00 – 18.00, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum și apei reci hidrofor, la punctele termice 8A, 19 și 21. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Braniștei, Bv. Revoluției, Filipescu, N. Iorga, A. Mocioni, Dr. A. Martha, Paciurea, Semenic, V. Goldiș, Reg. 13 Călărași, Take Ionescu, A. Popovici, București, Martir M. Todorov, Tapia, Titan, C-tin Brâncuși - în total, 87 de branșamente.
Atragem atenția că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezirea ei. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.
Împreună cu AQUATIM, ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere!