T+ T-
Pentru că îți iubești familia!
Siguranța vieții, sănătatea copiilor și integritatea căminului sunt importante pentru tine?
Pentru că ești un om educat și rațional!
Gradul de civilitate la care pretindem că am ajuns ca cetățeni europeni, oare nu ne obligă să respectăm legile țării, să protejăm mediul înconjurător și să acționăm într-un mod care să nu îi afecteze negativ pe concetățenii noștri?
Pentru că poți economisi bani!
Îți vine să crezi că încălzirea casei tale cu soluția propusă de Colterm îți poate aduce economii de 20% din costurile pe care le-ai avea cu o centrală pe gaz?

Update:
Punctele termice au fost repornite la ora 10:55,iar temperatura agentului termic este în creștere.
Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pentru remedierea unei defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară de termoficare a Municipiului Timișoara, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum și a încălzirii în ziua de joi, 08.02.2024, de la ora 09ºº până la ora 14ºº, la următoarele puncte termice: 10, 10A, 10B, 10C, 10D, Romanilor, 15 și Torac.
Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: A. Șaguna, Baba Dochia, Emilia Lungu Puhalo, Moise Nicoară, Titu Maiorescu, Cronicar Ion Neculce, Ion Mihalache, Iorgovici, Barbu Ștefănescu de la Vrancea, Ștefan cel Mare, Șt. O. Iosif, Lunei, Nouă, Petre Ispirescu, Ion Creangă, Timocului, Cornelia Salceanu, Ofcea, Pestalozzi, Bitolia, Torac, 3 August 1919, I.L. Caragiale, Episcop Josef Nischbah, P-ța Romanilor, Dr. Gh. Marinescu - în total un număr de 137 de branșamente.
Atragem atenția că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezirea ei.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere!