T+ T-
Pentru că îți iubești familia!
Siguranța vieții, sănătatea copiilor și integritatea căminului sunt importante pentru tine?
Pentru că ești un om educat și rațional!
Gradul de civilitate la care pretindem că am ajuns ca cetățeni europeni, oare nu ne obligă să respectăm legile țării, să protejăm mediul înconjurător și să acționăm într-un mod care să nu îi afecteze negativ pe concetățenii noștri?
Pentru că poți economisi bani!
Îți vine să crezi că încălzirea casei tale cu soluția propusă de Colterm îți poate aduce economii de 20% din costurile pe care le-ai avea cu o centrală pe gaz?

 Update: PT 28-PUS ÎN FUNCȚIUNE LA ORA 15:45 

   Având în vedere notificarea transmisă de către AQUATIM SA privind execuția unor lucrări de conectare conducte la intersecția străzilor Perlei și Sfinții Apostoli Petru și Pavel, planificate pentru ziua de marți, 13.02.2024, între orele 9:0017:00, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum la punctul termic 28. Vor fi   afectați consumatorii arondați străzilor: C-tin cel Mare, Ecoului, Martir Silviu Motohon, Perlei – totalizând un număr de 26 de branșamente.

    Atragem atenția că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezirea ei.

    Împreună cu AQUATIM, ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere