T+ T-
Pentru că îți iubești familia!
Siguranța vieții, sănătatea copiilor și integritatea căminului sunt importante pentru tine?
Pentru că ești un om educat și rațional!
Gradul de civilitate la care pretindem că am ajuns ca cetățeni europeni, oare nu ne obligă să respectăm legile țării, să protejăm mediul înconjurător și să acționăm într-un mod care să nu îi afecteze negativ pe concetățenii noștri?
Pentru că poți economisi bani!
Îți vine să crezi că încălzirea casei tale cu soluția propusă de Colterm îți poate aduce economii de 20% din costurile pe care le-ai avea cu o centrală pe gaz?
Update:
Zona Torontal a fost pusă în funcțiune la ora 11:30.
Vă mulțumim pentru înțelegere!
 
Pentru remedierea unei defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară de termoficare a Municipiului Timișoara, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum și a încălzirii  în data de 22.04.2024,  de la  ora 9 până la ora 15, la  punctele termice: 26, 49, 49A, Centrul bancar BCR, Bazin Inot Dacia.

Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Alex Ioan Cuza, Calea Aradului, Brindusei, Circumvalatiunii, Libelulei,  Sever Bocu, Stelelor, Teiului, Timis, Torontal, Burebista, Intr.Zinelor, în total un numar de 90 branșamente.

Atragem atenția că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii apei calde în scopuri menajere, până la limpezirea ei.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere