T+ T-
Pentru că îți iubești familia!
Siguranța vieții, sănătatea copiilor și integritatea căminului sunt importante pentru tine?
Pentru că ești un om educat și rațional!
Gradul de civilitate la care pretindem că am ajuns ca cetățeni europeni, oare nu ne obligă să respectăm legile țării, să protejăm mediul înconjurător și să acționăm într-un mod care să nu îi afecteze negativ pe concetățenii noștri?
Pentru că poți economisi bani!
Îți vine să crezi că încălzirea casei tale cu soluția propusă de Colterm îți poate aduce economii de 20% din costurile pe care le-ai avea cu o centrală pe gaz?

Pentru remedierea unei defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară de termoficare a Municipiului Timișoara, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum și încălzirii în ziua de miercuri, 24.04.2024, de la ora 09ºº la ora 15ºº, la punctul termic 57. Vor fi afectați consumatorii arondați străziIor: Martir D-tru Jugănaru, Azuga, Calea Martirilor, Martir Alexandru Ferkel-Suteu, Crivaia, Mareșal Averescu, Măgura, Mureș - în total, 51 de branșamente.
Totodată, având în vedere notificările transmise de către Rețele Electrice Banat S.A. privind execuția unor lucrări în rețeaua de medie tensiune, planificate tot pentru ziua de miercuri, 24.04.2024, se întrerupe furnizarea energiei termice pentru încălzire și apă caldă de consum, respectiv apă rece hidrofor, după cum urmează:
- între orele 09ºº - 17ºº, la PT 18, fiind afectați consumatorii arondați străzilor: Barbu Ioscovescu, Daliei, Intrarea Roma, Ofcea, Socrates, Corneliu Coposu, Aurelianus, totalizând 28 de branșamente;
- între orele 09ºº - 17ºº, la PT Madgearu, fiind afectați consumatorii care locuiesc pe străzile: Virgil Madgearu, Mihai Viteazu, Filaret Barbu, Sf. Rozalia, Romulus - în total, 21 de branșamente.
Atragem atenția că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezirea ei. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.
Împreună cu Rețele Electrice Banat S.A., ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere!