T+ T-
Pentru că îți iubești familia!
Siguranța vieții, sănătatea copiilor și integritatea căminului sunt importante pentru tine?
Pentru că ești un om educat și rațional!
Gradul de civilitate la care pretindem că am ajuns ca cetățeni europeni, oare nu ne obligă să respectăm legile țării, să protejăm mediul înconjurător și să acționăm într-un mod care să nu îi afecteze negativ pe concetățenii noștri?
Pentru că poți economisi bani!
Îți vine să crezi că încălzirea casei tale cu soluția propusă de Colterm îți poate aduce economii de 20% din costurile pe care le-ai avea cu o centrală pe gaz?
  
UPDATE:
PT 4 s-a pus în funcțiune la ora 14:00.
 
Având în vedere notificarea transmisa de către Rețele Electrice Banat S.A. privind execuția unor lucrări în rețeaua de medie tensiune, la PT 4, planificate pentru ziua de miercuri, 08.05.2024, între orele 09ºº – 17ºº, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum și apei reci hidrofor la punctul termic menționat.
Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Piața Victoriei, B-dul. M. Eminescu și B-dul C.D. Loga - în total, 16 branșamente.
   La finalizarea lucrărilor poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, de aceea recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezirea ei.
   Împreună cu Rețele Electrice Banat S.A., ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere!