T+ T-
Pentru că îți iubești familia!
Siguranța vieții, sănătatea copiilor și integritatea căminului sunt importante pentru tine?
Pentru că ești un om educat și rațional!
Gradul de civilitate la care pretindem că am ajuns ca cetățeni europeni, oare nu ne obligă să respectăm legile țării, să protejăm mediul înconjurător și să acționăm într-un mod care să nu îi afecteze negativ pe concetățenii noștri?
Pentru că poți economisi bani!
Îți vine să crezi că încălzirea casei tale cu soluția propusă de Colterm îți poate aduce economii de 20% din costurile pe care le-ai avea cu o centrală pe gaz?
 
Update:
CT Buziaș pus în funcțiune la ora 10:40
PT 39 a fost pus în funcțiune la ora 11:00
 
 În vederea executarii unor lucrări de revizie la rampa de alimentare cu gaz, la cererea furnizorului de gaz E-ON, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum către utilizatorii deserviți prin intermediul CT UMT și CT Buziaș, în ziua de luni, 03.06.2024, de la ora 10ºº până la ora 13ºº. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor:
CT UMT - A. Imbroane, Babadag, Dobrogea, Măcin - în total, 19 branșamente; CT Buziaș - Atomului, Electronicii, Recoltei, Venus, Matei Millo, Martir M. Nemțoc, Intrarea Saturn, Intrarea Neptun - 47 de branșamente.
   Totodată, având în vedere notificarea transmisă de către Rețele Electrice Banat S.A. privind execuția unor lucrări în rețeaua de medie tensiune, la PT 39, planificate tot pentru ziua de luni, 03.06.2024 între orele 09ºº - 17ºº, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum în perimetrul punctului termic menționat. Vor fi afectați consumatorii arondați străziIor: Holdelor, Aurel Ciupe, Lucian Georgevici, Franz Liebhard, Carol Davila, Luigi Galvani, arh. Ioan Mincu, Verde, academician P.P. Negulescu - în total, 20 de branșamente.
   De asemenea, având în vedere notificarea transmisă de către AQUATIM SA privind execuția unor lucrări de conectare conducte la intersecția străzilor Avram Imbroane și Dobrogea, planificate pentru ziua de luni, 03.06.2024, între orele 08:00 – 18:00, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum la centrala termică UMT. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: A. Imbroane, Babadag, Dobrogea, Macin - în total un număr de 19 branșamente.
   Atragem atenția că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere până la limpezirea ei. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.
   Împreună cu E-ON, Rețele Electrice Banat S.A. și Aquatim S.A. ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere!