T+ T-
Pentru că îți iubești familia!
Siguranța vieții, sănătatea copiilor și integritatea căminului sunt importante pentru tine?
Pentru că ești un om educat și rațional!
Gradul de civilitate la care pretindem că am ajuns ca cetățeni europeni, oare nu ne obligă să respectăm legile țării, să protejăm mediul înconjurător și să acționăm într-un mod care să nu îi afecteze negativ pe concetățenii noștri?
Pentru că poți economisi bani!
Îți vine să crezi că încălzirea casei tale cu soluția propusă de Colterm îți poate aduce economii de 20% din costurile pe care le-ai avea cu o centrală pe gaz?

 

UPDATE:
PT 47, 47A, 48B și 48C au fost puse în funcțiune la ora 13:30.
CT UMT pus în funcțiune la ora 15:30

Pentru remedierea unei defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară de termoficare a Municipiului Timișoara, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum în ziua de miercuri, 05.06.2024, de la  ora 8ºº la ora 16ºº,  la  punctele termice 47 ,47A, 48B și 48C.

  Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Amforei, Dropie, Gh. Lazăr, Timiș, Cetății, Labirint, Stelelor, Brândușei, Merișor - în total, 95 de branșamente.

  Totodată, având în vedere notificarea transmisă de către AQUATIM SA privind execuția unor lucrări la conducta de apă care alimentează CT UMT, planificate tot pentru ziua de miercuri, 05.06.2024, între orele 9:0014:00, se întrerupe furnizarea apei calde de consum la centrala termică menționată. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc pe străzile: A. Imbroane, Babadag, Dobrogea, Macin - în total un  număr de 19 branșamente.

  Atragem atenția că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezirea ei. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

  Împreună cu AQUATIM, ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere!