T+ T-
Pentru că îți iubești familia!
Siguranța vieții, sănătatea copiilor și integritatea căminului sunt importante pentru tine?
Pentru că ești un om educat și rațional!
Gradul de civilitate la care pretindem că am ajuns ca cetățeni europeni, oare nu ne obligă să respectăm legile țării, să protejăm mediul înconjurător și să acționăm într-un mod care să nu îi afecteze negativ pe concetățenii noștri?
Pentru că poți economisi bani!
Îți vine să crezi că încălzirea casei tale cu soluția propusă de Colterm îți poate aduce economii de 20% din costurile pe care le-ai avea cu o centrală pe gaz?
UPDATE:
PT 48A a fost pus în funcțiune la ora 10:10.
 
  Având în vedere notificarea transmisă de către Rețele Electrice Banat S.A. privind execuția unor lucrări în rețeua de medie tensiune, planificate pentru ziua de marți, 11.06.2024, între orele 09ºº - 17ºº, la PT 48A, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum și apei reci hidrofor în perimetrul punctului termic menționat. Vor fi afectați consumatorii arondați străziIor: Circumvalațiunii, I. Perlea, T. Novac - în total, 26 de branșamente.
  Atragem atenția că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere până la limpezirea ei.
  Împreună cu Rețele Electrice Banat S.A., ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere!