T+ T-
Pentru că îți iubești familia!
Siguranța vieții, sănătatea copiilor și integritatea căminului sunt importante pentru tine?
Pentru că ești un om educat și rațional!
Gradul de civilitate la care pretindem că am ajuns ca cetățeni europeni, oare nu ne obligă să respectăm legile țării, să protejăm mediul înconjurător și să acționăm într-un mod care să nu îi afecteze negativ pe concetățenii noștri?
Pentru că poți economisi bani!
Îți vine să crezi că încălzirea casei tale cu soluția propusă de Colterm îți poate aduce economii de 20% din costurile pe care le-ai avea cu o centrală pe gaz?

Având în vedere lucrărille efectuate de către Del Gaz Grid, în rețeaua de distribuție a gazelor naturale, se va opri furnizarea acestora la CT Centru, în ziua de joi, 12 iulie, începând cu ora 9 și până la finalizarea lucrărilor. În acest interval, COLTERM va furniza apă caldă pe baza acumulării de energie termică anterior opririi gazului. Din acest motiv, este posibil ca temperatura apei calde să fie sub parametrii normali sau, în anumite zone, chiar să fie înreruptă furnizarea apei calde, pe perioada întreruperii gazelor naturale.

De asemenea, în vederea executării unor lucrări de interconectare a echipemantelor energetice la sistemul Sustemul Energetic Național, suntem nevoiți să prelungim sistarea furnizării apei calde la CT Dunărea și la PT CFR și în ziua de joi, 12 iulie, între orele 10-16Vor fi afectațiconsumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor: Bîrzava, Ciobanului, Cosmonauților, Dunărea Lisabona, Măslinului și Bogdănești.

 Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere.