T+ T-
Pentru că îți iubești familia!
Siguranța vieții, sănătatea copiilor și integritatea căminului sunt importante pentru tine?
Pentru că ești un om educat și rațional!
Gradul de civilitate la care pretindem că am ajuns ca cetățeni europeni, oare nu ne obligă să respectăm legile țării, să protejăm mediul înconjurător și să acționăm într-un mod care să nu îi afecteze negativ pe concetățenii noștri?
Pentru că poți economisi bani!
Îți vine să crezi că încălzirea casei tale cu soluția propusă de Colterm îți poate aduce economii de 20% din costurile pe care le-ai avea cu o centrală pe gaz?

Din cauza avariei majore apărute pe magistrala de termoficare de pe B-dul Liviu Rebreanu colț cu Aleea Sănătății, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde la PT 51, 91, 92, 93, 94 și Cerna, în ziua de luni, 6 august, începând cu ora 00.

Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele situate pe străzile: Zona Soarelui, Cerna, 1 Decembrie (parțial), Arieș (parțial), Calea Martirilor (parțial), Cosminului (parțial), Cozia, Crângului, Diaconu Coressi, Liviu Rebreanu (parțial), Memorandului (parțial), Severin și Dr. Ioan Mureșan (parțial).

  Din cauza complexității lucrărilor, care presupun golirea, ventilarea,  răcirea conductelor pentru  se putea interveni prin interiorul acestora, reluarea furnizării apei calde va fi posibilă în ziua de marți, 7 august, cu începere de la ora 23.

COLTERM SA face toate eforturile pentru a scurta cât de mult este posibil termenul de remediere a avarie.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere.