T+ T-
Pentru că îți iubești familia!
Siguranța vieții, sănătatea copiilor și integritatea căminului sunt importante pentru tine?
Pentru că ești un om educat și rațional!
Gradul de civilitate la care pretindem că am ajuns ca cetățeni europeni, oare nu ne obligă să respectăm legile țării, să protejăm mediul înconjurător și să acționăm într-un mod care să nu îi afecteze negativ pe concetățenii noștri?
Pentru că poți economisi bani!
Îți vine să crezi că încălzirea casei tale cu soluția propusă de Colterm îți poate aduce economii de 20% din costurile pe care le-ai avea cu o centrală pe gaz?

Deși reviziile tehnice petru zona de nord a orașului au fost planificate pentru intervalul 20-24 august, mare parte dintre ele au fost deja finalizate înainte de termenul stabilit. Astfel, după efctuarea probelor de presiune pe rețeaua de transport, a fost reluată furnizarea apei calde, din seara de 22 august, la imobilele situate în zonele:

-      Calea Lipovei – PT 27, 28, 29, 38, 39;

-      Ion Ionescu de la Brad – PT 40, 41;

        Anunțăm clienții COLTERM că se va interveni pentru remedierea defecțiunilor constatate și în celelalte zone rămase fără apă caldă, urmând ca și acestea să fie puse în funcțiune, etapizat, pe măsura finalizării lucrărilor. Vom reveni cu informări zilnice despre zonele în care lucrările vor fi finalizate și se va relua furnizarea apei calde. De asemenea, amintim că la reluarea furnizării apei calde este posibil ca turbiditatea apei să aibă valori crescute față de cele normale, pentru o scurtă perioadă de timp.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere.