T+ T-
Pentru că îți iubești familia!
Siguranța vieții, sănătatea copiilor și integritatea căminului sunt importante pentru tine?
Pentru că ești un om educat și rațional!
Gradul de civilitate la care pretindem că am ajuns ca cetățeni europeni, oare nu ne obligă să respectăm legile țării, să protejăm mediul înconjurător și să acționăm într-un mod care să nu îi afecteze negativ pe concetățenii noștri?
Pentru că poți economisi bani!
Îți vine să crezi că încălzirea casei tale cu soluția propusă de Colterm îți poate aduce economii de 20% din costurile pe care le-ai avea cu o centrală pe gaz?

Din cauza unor lucrări care se vor efectua într-una dintre stațiile de reglare-măsură care alimentează cu gaze naturale municipiul Timișoara, atât la CT Centru cât și la CET Sud se va întrerupe alimentarea cu gaz, începând cu data de 11 octombrie, ora 8. Având în vedere complexitatea lucrărilor care trebuiesc efectuate, nu se poate preciza cu exactitate momentul în care va fi reluată alimentarea cu gaze. Totuși, se estimează că furnizarea gazelor naturale se va relua în intervalul de timp cuprins între 11 octombrie, ora 18 și 12 octombrie, ora 18.

În aceste condiții, COLTERM SA este nevoită să facă următoarele schimbări în programul de furnizare a apei calde de consum și încălzirii, pentru ziua de joi, 11 octombrie:

  • între orele 0 – 8 se va furniza atât încălzire cât și apă caldă de consum, în condiții normale;
  • între orele 8 – 17 se va întrerupe furnizarea încălzirii și a apei calde;
  • între orele 17-24 se va furniza doar apă caldă, la temperatură redusă la 45 grade C.

În funcție de informațiile privind reluarea furnizării gazelor naturale, vom reveni cu programul de furnizare al apei calde de consum și încălzirii pentru ziua de vineri, 12 octombrie.