T+ T-
Pentru că îți iubești familia!
Siguranța vieții, sănătatea copiilor și integritatea căminului sunt importante pentru tine?
Pentru că ești un om educat și rațional!
Gradul de civilitate la care pretindem că am ajuns ca cetățeni europeni, oare nu ne obligă să respectăm legile țării, să protejăm mediul înconjurător și să acționăm într-un mod care să nu îi afecteze negativ pe concetățenii noștri?
Pentru că poți economisi bani!
Îți vine să crezi că încălzirea casei tale cu soluția propusă de Colterm îți poate aduce economii de 20% din costurile pe care le-ai avea cu o centrală pe gaz?

Ca urmare a unor lucrări efectuate de ENEL SA. la rețeaua de medie tensiune, care vor genera  opriri în alimentarea cu energie electrică, suntem nevoiţi să întrerupem furnizarea apei calde și a încălzirii la PT 10, în ziua de miercuri, 7 noiembrie 2018, între orele 9-17. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: A. Șaguna (parțial), B. Dochia, Lunei (parțial), M. Nicoară, Musorgski, Neculce și Vîrful cu Dor.

De asemenea, în vederea remedierii unei defecțiuni la rețeaua termică primară, suntem nevoiți să înrerupem furnizarea apei calde și a încălzirii  la PT SDM și 98, în ziua de miercuri, 7 noiembrie, între orele 8-18. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele aflate pe străzile: Eternității, Steaua, Florilor, Bujorilor  și  Calea Șagului.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat  şi vă mulţumim pentru înţelegere.