T+ T-
Pentru că îți iubești familia!
Siguranța vieții, sănătatea copiilor și integritatea căminului sunt importante pentru tine?
Pentru că ești un om educat și rațional!
Gradul de civilitate la care pretindem că am ajuns ca cetățeni europeni, oare nu ne obligă să respectăm legile țării, să protejăm mediul înconjurător și să acționăm într-un mod care să nu îi afecteze negativ pe concetățenii noștri?
Pentru că poți economisi bani!
Îți vine să crezi că încălzirea casei tale cu soluția propusă de Colterm îți poate aduce economii de 20% din costurile pe care le-ai avea cu o centrală pe gaz?

Ca urmare a unor lucrări efectuate de ENEL SA. la rețeaua de medie tensiune, care vor genera  opriri în alimentarea cu energie electrică, suntem nevoiţi să întrerupem furnizarea apei calde și a încălzirii la PT 48A, în ziua de marți, 27 noiembrie 2018, între orele 9-17. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Circumvalațiunii, Al. Creației și Tipografilor.

De asemenea, în vederea remedierii unei defecțiuni, COLTERM este nevoită să înrerupă furnizarea apei calde și a încălzirii  la PT 34, 43A, 43M, 44, 46, în ziua de marți, 27 noiembrie, între orele 8-18. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele aflate pe străzile: Brediceanu, Aprodu Movilă, Balta Verde (parțial), Bogdăneștilor, Cetății (parțial), Pop Retegan, Circumvalațiunii (parțial), Hamlet, Mendeleev, Popa Laurențiu, Suceava, Zenit, Frasinului, Madrid, Mircea cel Bătrân .

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere.