T+ T-
Pentru că îți iubești familia!
Siguranța vieții, sănătatea copiilor și integritatea căminului sunt importante pentru tine?
Pentru că ești un om educat și rațional!
Gradul de civilitate la care pretindem că am ajuns ca cetățeni europeni, oare nu ne obligă să respectăm legile țării, să protejăm mediul înconjurător și să acționăm într-un mod care să nu îi afecteze negativ pe concetățenii noștri?
Pentru că poți economisi bani!
Îți vine să crezi că încălzirea casei tale cu soluția propusă de Colterm îți poate aduce economii de 20% din costurile pe care le-ai avea cu o centrală pe gaz?

Ca urmare a unor lucrări efectuate de ENEL SA. la rețeaua de medie tensiune, care vor genera  opriri în alimentarea cu energie electrică, suntem nevoiţi să întrerupem furnizarea apei calde, a celei reci hidrofor și a încălzirii la PT 48, în ziua de marți, 4 decembrie 2018, între orele 9-17. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Amforei, Circumvalațiunii, Gheorghe Lazăr, Teiului, Zborului, Intr. Umbroasă.

De asemenea, în vederea remedierii unei defecțiuni la rețeaua termică primară, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde și a încălzirii la PT  47, 47A, 48B și 48C în  ziua de marți, 4 decembrie 2018, între orele 9-15. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Cetății, Amforei, Timiș, Brândușei, Stelelor, Dropiei, Ghe. Lazăr și Merișor.     
Avertizăm clienții că la finalul lucrărilor poate apărea fenomenul de turbiditate, pentru o scurtă perioadă de timp, de aceea recomandăm evitarea folosirii apei până la limpezire.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere.