T+ T-
Pentru că îți iubești familia!
Siguranța vieții, sănătatea copiilor și integritatea căminului sunt importante pentru tine?
Pentru că ești un om educat și rațional!
Gradul de civilitate la care pretindem că am ajuns ca cetățeni europeni, oare nu ne obligă să respectăm legile țării, să protejăm mediul înconjurător și să acționăm într-un mod care să nu îi afecteze negativ pe concetățenii noștri?
Pentru că poți economisi bani!
Îți vine să crezi că încălzirea casei tale cu soluția propusă de Colterm îți poate aduce economii de 20% din costurile pe care le-ai avea cu o centrală pe gaz?

Lucrările pentru desființarea estacadei de termoficare care traversează strada Divizia 9 Cavalerie ( zona Complexului Comercial Kappa) vor fi demarate la începutul săptămânii viitoare. Încă din această săptămână, specialiștii COLTERM S.A. au demarat lucrările premergătoare începerii demontării efective a porții din metal din zona amintită.
Demolarea efectivă a structurii din metal va începe luni, 13 iulie 2020. Astfel, începând de la ora 7 a zilei de luni, traficul rutier va fi oprit  pe strada Divizia 9 Cavalerie, pe tronsonul cuprins între Calea Sever Bocu și str. Ion Roată.
Circulația în această zonă va reveni la normal marți, 14 iulie, ora 24, când este termenul limită de finalizare a lucrărilor de demolare a estacadei.