T+ T-
Pentru că îți iubești familia!
Siguranța vieții, sănătatea copiilor și integritatea căminului sunt importante pentru tine?
Pentru că ești un om educat și rațional!
Gradul de civilitate la care pretindem că am ajuns ca cetățeni europeni, oare nu ne obligă să respectăm legile țării, să protejăm mediul înconjurător și să acționăm într-un mod care să nu îi afecteze negativ pe concetățenii noștri?
Pentru că poți economisi bani!
Îți vine să crezi că încălzirea casei tale cu soluția propusă de Colterm îți poate aduce economii de 20% din costurile pe care le-ai avea cu o centrală pe gaz?

În vederea pregătirii sezonului de furnizare a agentului termic pentru sezonul 2020-2021, Colterm S.A. începe programul de revizii tehnice necesar creșterii gradului de siguranță în funcționarea rețelei termice de transport. Lucrările vor fie efectuate etapizat, pe parcursul mai multor săptămâni, în diferite zone ale Timișoarei.
Lucrările de revizie încep marți, 28 iulie 2020, în prima etapă executându-se probe de presiune în zona centrală a orașului.
În acest scop, începând cu ora 8 a zilei de 28 iulie se va întrerupe furnizarea apei calde de consum pe toată aria municipiului Timișoara. În după amiaza aceleiași zile, după efectuarea probelor de presiune în zona centrală, se va relua furnizarea apei calde de consum în zonele de sud și de nord ale municipiului, unde probele se vor efectua ulterior, după un program pe care îl vom anunța în timp util.
Astfel, zonele în care va fi oprită furnizarea apei calde, în intervalul 28 – 31 iulie, sunt: Baba Dochia, Lunei, zona Centrală, Complex Studențesc, Universității, Balta Verde, Mircea cel Bătrân, Circumvalațiunii I și II (P.T. 1A, 1B, 2, 3, 4, 4A, 4B, 6, 7A, 7B, 7C, 10, 10A, 10B, 10C, 10D, Piața Romanilor, modul Ștefan cel Mare 51-53, Torac, 12, 13, 13A, 15, 18, 24, 30, 31, 34, 43, 43A,44, 46, 47, 47A, 48, 48A, 48B, 48C, 50, 56, 3 Trubadur, 4 Trubadur, Torac și Diana).
Personalul COLTERM va interveni pentru remedierea defecțiunilor constatate în urma probelor de presiune, iar reluarea furnizării în zona centrală se va face etapizat, înainte de termenul maxim anunțat, în funcţie de finalizarea reviziilor.
 Ne cerem scuze pentru disconfortul cauzat și vă informăm că la reluarea furnizării este posibil ca turbiditatea apei să aibă valori crescute față de cele normale pentru o perioadă scurtă de timp.

Vă mulţumim pentru înţelegere.