T+ T-
Pentru că îți iubești familia!
Siguranța vieții, sănătatea copiilor și integritatea căminului sunt importante pentru tine?
Pentru că ești un om educat și rațional!
Gradul de civilitate la care pretindem că am ajuns ca cetățeni europeni, oare nu ne obligă să respectăm legile țării, să protejăm mediul înconjurător și să acționăm într-un mod care să nu îi afecteze negativ pe concetățenii noștri?
Pentru că poți economisi bani!
Îți vine să crezi că încălzirea casei tale cu soluția propusă de Colterm îți poate aduce economii de 20% din costurile pe care le-ai avea cu o centrală pe gaz?

În vederea efectuării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană, Etapa II”, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea încălzirii, timp de trei zile, la mai multe imobile aferente PT 82 . Întreruperile se vor efectua etapizat, după cum urmează:

1.    Începând de luni, 19 aprilie, ora 9 și până miecuri, 21 aprilie, ora 20, vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele de pe străzile: Inului nr. 3 (sc. A, B, C și D), Mureș nr. 5 (sc. A și B), Genezei nr. 1 și 2;

2.    Începând de miercuri, 21 aprilie, ora 9 și până joi, 22 aprilie, ora 20, vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele de pe stada Inului, nr. 1 și 2.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere.