T+ T-
Pentru că îți iubești familia!
Siguranța vieții, sănătatea copiilor și integritatea căminului sunt importante pentru tine?
Pentru că ești un om educat și rațional!
Gradul de civilitate la care pretindem că am ajuns ca cetățeni europeni, oare nu ne obligă să respectăm legile țării, să protejăm mediul înconjurător și să acționăm într-un mod care să nu îi afecteze negativ pe concetățenii noștri?
Pentru că poți economisi bani!
Îți vine să crezi că încălzirea casei tale cu soluția propusă de Colterm îți poate aduce economii de 20% din costurile pe care le-ai avea cu o centrală pe gaz?

În vederea unei intervenții la rețeaua primară, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde și a încălzirii la PT 81, 82, 83 și modulul de pe str. Luceafărul, în ziua de vineri, 10 decembrie 2021, între orele 9-17. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor: Ana Ipătescu, Calea Șagului, Castanilor, Martir O. Tânțaru, Genezei, Harniciei, Hebe, Herculane, Intrarea Iederei, Aleeaa Inului,  Iris, Islaz, Liviu Rebreanu, Luceafărul, Martir Ghe. Cruceru, Intrarea Mierlei, Zărand,  Intrarea Munților, Mureș, G. Musicescu,  Intrarea Râului, Sageții, Plantelor, Intrarea  Sabinei, Onoarei.
La finalizarea lucrărilor poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, de aceea recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere până la limpezirea ei.