T+ T-
Pentru că îți iubești familia!
Siguranța vieții, sănătatea copiilor și integritatea căminului sunt importante pentru tine?
Pentru că ești un om educat și rațional!
Gradul de civilitate la care pretindem că am ajuns ca cetățeni europeni, oare nu ne obligă să respectăm legile țării, să protejăm mediul înconjurător și să acționăm într-un mod care să nu îi afecteze negativ pe concetățenii noștri?
Pentru că poți economisi bani!
Îți vine să crezi că încălzirea casei tale cu soluția propusă de Colterm îți poate aduce economii de 20% din costurile pe care le-ai avea cu o centrală pe gaz?
      Dorim să aducem la cunoştinţa tuturor abonaţilor noștri că, dată fiind prognoza Meteo pentru perioada următoare, potrivit căreia, atât temperaturile diurne, cât și cele nocturne, vor continua să crească, începând de vineri, 22.04.2022, vom furniza, pe timpul zilei, agent termic pentru încălzire la parametrii reduși, urmând ca din 26.04.2022 să sistăm furnizarea căldurii în oraș.
     Astfel, încheiem încă un sezon de încălzire, nu lipsit de provocări și dificultăți, generate atât de situația financiară delicată pe care compania noastră o traversează, cât și pe fondul crizei energetice actuale. Dorim pe această cale să le mulțumim încă o dată abonaților noștri pentru înțelegerea arătată și pentru că ne-au rămas alături. Totodată, mai dorim să îi asigurăm pe clienții noștri că facem toate eforturile necesare creșterii calității serviciilor pe care le furnizăm, astfel încât pentru viitorul sezon rece confortul abonaților să fie pe măsura așteptărilor tuturor.